english magyar

24/7 ONLINE TANÁCSADÁS

+36 30 646 8498

Magyar tartózkodási engedély megszerzésére ingatlanbefektetés által is van lehetőség: ha céget alapít, melynek fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz, a vállalkozásvezetés alapján már folyamodhat tartózkodási engedélyért saját maga és családtagjai számára.

A magyarországi cégalapításnál mindössze 2-3 munkanapot vesz igénybe, és az ügyvezető nemzetiségétől függetlenül elegendő hozzá mindössze egyetlen, személyazonosításra alkalmas igazolvány. Elég egyetlen alkalommal Magyarországra utazni a céges bankszámla megnyitása miatt, és a vállalkozás már meg is kezdheti a működést. Fő tevékenysége az ingatlankezelés lesz, fő bevétele pedig a megvásárolt ingatlan kiadásából fog származik. A cég automatikusan EU-s adószámot kap, amivel további üzleteket bonyolíthat az Európai Unión belül.

Ingatlanbefektetések

Az ALPHA-PANNON INVESTMENTS Magyarországon, főként Budapest központi és frekventált kerületeiben kínál prémium kategóriás ingatlanokat befektetési céllal történő megvásárlásra, majd azt követően hasznosításra rövid ill. hosszú távú bérbeadással. Kínálatunkban az alábbi ingatlanok és projektek szerepelnek: apartmanok, házak, villák, kastélyok Mo. területén, hotelek, irodaházak, üzlethelyiségek Budapest frekventált részein, fejlesztési projektek főként Budapesten, tanyák különleges és kiemelt területeken, ipari ingatlanok Magyarországon. Kérje az Ön igényei szerint összeállított, egyedi ajánlatunkat!