english magyar

24/7 ONLINE TANÁCSADÁS

+36 30 646 8498

BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTÉS - ALPHA-PANNON ALKUSZ

A H.L. Konvergál Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Zrt. szerződéses partnereként Társaságunk 25 biztosító ajánlatából kínálja az Önnek leginkább megfelelő biztosítást. Célunk a minőségi szolgáltatáson alapuló hosszú távú együttműködés. Tevékenységünk során mindenkor ügyfelünk megbízásából, a biztosítási szakmai szabályokat megtartva járunk el. Cégünk az ország egész területén ügyfelei rendelkezésére áll, munkánk kiterjed mind az új biztosítási szerződések megkötésében való közreműködésre, mind a meglévő biztosítási szerződésekkel kapcsolatos tanácsadásra, továbbá nyugdíjpénztári, egészségpénztári, lakástakarékpénztári tagszervezésre. Tevékenységünk Ügyfeleink számára díjmentes, a meglévő biztosítási jogviszonyt, annak feltételeit nem érinti, az abból eredő jogok és kötelezettségek továbbra is a biztosítási szerződés alanyait illetik és terhelik.
Arra törekszünk, hogy az egyének életében és a gazdálkodó szervezetek működése során felmerülő kockázatokra és befektetési helyzetekre olyan megoldási javaslatokat tegyünk, melyekből ügyfeleink - szakértő munkatársaink közreműködésével - kiválaszthatják a konkrét helyzetüknek leginkább megfelelő szolgáltatáscsomagot. Igény esetén átvizsgáljuk és folyamatosan gondozzuk megbízónk biztosítási szerződéseit, tájékoztatást adunk a piaci változásokról és javaslatokat dolgozunk ki a biztosítási védelemnek a változó kockázati és piaci viszonyokhoz igazítására. Összehangoljuk a meglévő biztosítási szerződéseket és az új biztosítási igényeket. Figyelemmel kísérjük a kárügyeket, ellenőrizzük, hogy a biztosító a szolgáltatását szerződésszerű módon és mértékben nyújtotta-e. Szakmai segítséget nyújtunk ügyfelünk kárigényeinek érvényesítésében.
 
Kínálatunk:

Személybiztosítások
Vagyon- és felelősségbiztosítások
- gépjármű biztosítás
- lakásbiztosítás
- vállalkozói vagyonbiztosítás
 
Miért jó Önnek, ha bennünket választ?

Mert mindenkor ügyfeleink érdekeit képviseljük
Biztosítótársaságoktól függetlenek vagyunk
Felmérjük a biztosítási igényeiket
Több biztosítóval állunk kapcsolatban
Megkeressük a legmegfelelőbb biztosítási kondíciót
Folyamatosan gondozzuk biztosításait
Kár esetén is Önök mellett vagyunk
Tevékenységünk az Önök számára díjmentes
Munkánk igény szerinti, gyors, megbízható és szakszerű
 
Amennyiben szeretné az optimális biztosítást kiválasztani számos lehetőség közül, úgy 7/24 órában készséggel állunk rendelkezésére.